Planerade Kullar

PLANERADE KULLAR!

G-Kullen
Beräknad födsel April 2020
e. Team Golden Stars Allra Snabbaste SE24694/2016
u. Falkline’s Barista SE20797/2014

I mitten av April hoppas vi på valpar mellan Falkline’s Barista & Team Golden Stars Allra Snabbaste. I denna kombination förväntar vi oss friska, sunda och stabila valpar med mycket hög livlighet, stor samarbetsvilja samt hög arbetskapacitet och en fin exteriör. Vi ser att du som väljer valp ur denna kombination har ett klart mål med ditt hundägande där träning inom bruksverksamheten är en självklarhet och målet är satt att komma ut på tävling! Välkomna att maila eller ringa oss för mer information!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

H-Kullen
Beräknad födsel Mars 2021
e. C.I.B. KORAD NORD UCH NORD V-12 NORD V-16 TJH(PTRH) Zuma’s Original SE27150/2011
u. Rock This Fraser’s Supreme SE26004/2018

I början av Mars 2021 hoppas vi på valpar mellan Rock This Fraser’s Supreme & Zuma’s Original. I denna kombination förväntar vi oss friska, mentalt stabila valpar med mycket stor samarbetsvilja samt hög arbetskapacitet och en extremt fin exteriör. Denna kull förväntas bli utmärkta hundar att arbeta med såväl inom lydnad, bruks och utställning. Välkomna att maila eller ringa oss för mer information!

Är du intresserad av valp och vill veta mer om föräldrarna på någon av kombinationerna så maila oss på
Alexandra@falklines.se eller bjorn@falklines.se

Falkline's Rottweiler uppfödning, uppfödare i Halland, Sverige.