Utställning Hässleholm!

Utställning Hässleholm!

2023-05-13

Vilken dag! Vi varit på utställning i Hässleholm Nordic Dog Show. Falkline’s Historiker (Sally) och Martina ställde i Öppenklass med Excellent och en 4e placering. Falkline’s Gemmolog (Glymja) och Helen ställde i Bruksklass och fick Very Good. Madde och Falkline’s Geolog (Gucci) ställde i Öppenklass och fick Very Good. Samtidigt gjorde Paulina & Informatör(Aiden) BH/VT prov med godkänt resultat!

Stort Grattis allihop och bra jobbat!!!

Utställning Höör!

Utställning Höör!

2023-05-06

Idag har 2 flickor från kenneln varit på utställning i Höör. Falkline’s Historiker (Sally) och Martina ställde i Öppenklass med Excellent och en 2a placering. Falkline’s Gemmolog (Glymja) och Helen ställde i Bruksklass Very Good och en 3e placering!

Stort Grattis tjejer och bra jobbat!!!

Spårtävling Helsingborgs Brukshundklubb!

Spårtävling Helsingborgs Brukshundklubb!

2023-05-01

Idag har Helen och Ezja (Ekonom) tävlat Högreklass Spår på Helsingborgs Brukshundklubb. Och med 479.5 poäng och godkänt säger vi Stort Grattis och grymt bra jobbat!

Lydnadstävling Göteborg-Mölndal BK!

Lydnadstävling Göteborg-Mölndal BK!

2023-05-01

Idag har Madde & Falkline’s Geolog (Gucci) tävlat Lydnad Startklass på Göteborg-Mölndals Brukshundklubb. Med 161 poäng och en 3:e plats säger vi Stort Grattis!

Utställning Lingen (Tyskland)!

Utställning Lingen (Tyskland)!

2023-04-23

Idag har Lisbeth & Falkline’s Innovatör (Ivar) varit på utställning i staden Lingen i Tyskland. Det är vår första hund från kenneln som ställs i Tyskland. Charmade allt och alla med sitt underbara sätt. Han blev BIR och fick tyskt Juniorcert och Junior CACIB.

Stort Grattis vi är enormt stolta över er prestation. 🏅

Falkline's Rottweiler uppfödning, uppfödare i Halland, Sverige.