Ultraljud H-Kullen!

Ultraljud H-Kullen!

2021-02-05

Glada nyheter på kenneln, Enya är konstaterat dräktig och de små liven syntes klart och tydligt på skärmen. En fantastisk känsla att se dem röra sig och se deras små hjärtan slå! Enya mår bra och det har redan börjat synas lite över midja och buk. Man märker också att hon har börjat ställa om sig rent mentalt inför uppgiften att ta hand om de små. Här kommer lite bilder från dagen.

Tävlingshelg!

Tävlingshelg!

2020-10-04

Idag har Sandra & Balder (Entreprenör) tävlat Lydnad på Helsingborgs Brukshundklubb, och med helt otroliga 192 poäng och klassvinnare säger vi Stort grattis till titeln LD Startklass! Igår tävlade Martina & Selma (Fysiker) rallylydnad fortsättningsklass på Halmstad Brukshundklubb och med 88 poäng har de 1 tävling kvar i klassen!

Stort Grattis! 🥇🏆

RallyLydnad Varberg!

RallyLydnad i Varberg!

2020-09-25

Ikväll har Martina & Falkline’s Fysiker (Selma) tävlat RallyLydnad Fortsättningsklass i Varberg på deras Rally After Work. Och med fantastiska 92 poäng och en delad 1:a plats säger vi Stort Grattis 🏅🏆😍

Spårtävling i Tollarp!

Spårtävling i Tollarp!

2020-09-13

Idag har Ulrika och Falkline’s Fakir (Elvis) blivit uppflyttade till lägre klass spår på Tollarps Brukshundklubb. 213 poäng och en andraplats. Stort Grattis! ⭐️😍

Lydnadstävling Landskrona!

Lydnadstävling Landskrona!

2020-09-06

Idag har Sandra och Balder (Entreprenör) tävlat Lydnad Startklass på Landskronas Brukshundklubb och med fina 170 poäng och uppflytt säger vi Stort Grattis!

Falkline's Rottweiler uppfödning, uppfödare i Halland, Sverige.