RallyLydnads Tävling!

Rallylydnads Tävling!

2019-11-24

Idag har Martina och Selma (Fysiker) tävlat 2st Rallylydnads tävlingar i Kungsbacka med godkända resultat. Stort Grattis!

2 x GK RallyN 19mån

Falklines G-Kull

Planerad Parning!

2019-10-15

I mitten av April 2020 hoppas vi på valpar mellan Falkline’s Barista & Team Golden Stars Allra Snabbaste. I denna kombination förväntar vi oss friska, sunda och stabila valpar med mycket hög livlighet, stor samarbetsvilja samt hög arbetskapacitet och en mycket fin exteriör. Vi ser att du som väljer valp ur denna kombination har ett klart mål med ditt hundägande där träning inom lydnad eller bruksverksamheten är en självklarhet och målet är satt att komma ut på tävling! Välkomna att maila eller ringa oss för mer information!

Lydnadstävling Burlöv!

Lydnadstävling Burlöv!

2019-09-15

Idag har Michael och Falkline’s Entreprenör ”Balder” tävlat lydnads KM på Burlövs Brukshundklubb och med otroliga 189.5 poäng vinnare!

Stort Grattis Micke & Balder!!!

Lydnadstävling Varberg!

Lydnadstävling Varberg!

2019-07-06

Idag har Alexandra och Falkline’s Florist ”Nikita” tävlat lydnad i startklass på Varbergs Brukshundklubb och med fina 179.5 poäng uppflyttade, även vinnare DM och lagtävling. Tack alla inblandade!

BPH F-Kullen!

BPH F-Kullen!

2019-06-16

Idag har vi varit i Halmstad och gjort Beteende & Personlighetsbeskrivning Hund för vår fantastiska F-Kull, underbart att få se dessa duktiga ekipage. Tack för att ni hjälper oss att utvärdera hundarnas mentalitet.

Stort Grattis till allihop och tack för en super trevlig dag!!!

Falkline's Rottweiler uppfödning, uppfödare i Halland, Sverige.