Aktiviteter

Kennel Läger 2020!

2020-08-30

Denna helgen har vi spenderat i Olofström på Halens Camping med 38 underbara personer och ett helt gäng lika underbara Rottweilers. Vi har spårat, kört sök, upplet och även tränat lydnad. Övrig tid har vi umgåtts och bara haft supertrevligt. Vi vill tacka alla som deltog och gjorde det till en toppenhelg. Och även ett stort tack till Roger Nordlinder som hjälpt oss som spårläggare och Ann Ullerholm som visat pappa Obelix valpar hur man kör sök.

Tack allihopa och så hoppas vi att vi ses nästa år!

Kennel Läger 2016!

2016-08-07

Den här helgen har vi haft kennel-läger i Lotus-Hallen strax utanför Getinge. Vi har haft 2 fullspäckade dagar som varit otroligt roliga och lärorika. Lördagen började vi med lite IPO övningar för att träna och titta på lek och kamplust med Christoffer (Loffe) Hellström som instruktör. På eftermiddagen förflyttade vi oss till Fröllinge skogen för att lägga spår, även där fick vi bra tips av Loffe. På kvällen hade vi gemensam grillkväll hemma på kenneln.

På söndagen tränade vi Lydnad och upplet med Lena Edberg som instruktör där många fick nyttiga tränings tips. Dagen avslutade vi med att spåra. Tack alla för en otroligt rolig och trevlig helg!

 

Vildmarks Läger 2016

 2016-07-08

Den här helgen har vi spenderat i Baslägret utanför Getinge. Otroligt kul att så många ville komma för att umgås och träna hund. Vi har gått långa promenader, spårat och tränat ljud markering samt uppletande.

Tack alla inblandade för en trevlig helg!

 

Kennel Träff 2015

 2015-08-08

Vilken dag vi hade i Lördags! Stort tack till alla 26 som deltog och så roligt att få se er och era hundar. Duktiga hundar och duktiga hundförare, som gör oss så stolta!

Dagen började vi med MH för B-kullen, tyvärr bara 4 av 7 hundar men resterande gör sitt test i September. Några bilder lyckades vi också få med oss hem.

Vi längtar redan till nästa träff!

Här har vi klippt ihop en filmsnutt från B-Kullens MH, en längre version finns på hundarnas egna sidor under fliken valpkullar.

Falkline's Rottweiler uppfödning, uppfödare i Halland, Sverige.